Dave Gahan-könyv

Kedvenc előadóm Dave Gahan. Most jelent meg róla egy könyv, ami különösen kedves számomra. Ezért kicsit követni szeretném a könyv útját.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Megjelent! Dave Gahan-könyv

gahanreader 2011.11.25. 11:13

gahan-cover.jpg A könyv fülszövege:

 Az egyetlen magyarul is elérhető életrajz Anglia egyik legbefolyásosabb zenészéről!

Dave Gahan helye ott van a rockzene ikonjainak panoptikumában Jimi Hendrix, John Lennon, Freddy Mercury és a többi nagyság mellett. Csak éppen van egy kis különbség: Dave Gahan egy olyan ritka szerencsés rocksztár, akit egyrészt újraélesztettek, másrészt pedig ennek következtében az életmódját is meg tudta változtatni.

A kisvárosi fiú két kanállal halmozta az élvezeteket, s közben nem vette észre, a Depeche Mode-dal elért elképzelhetetlen sikerek 1995-re teljesen kifacsarták őt.

Ebből a feneketlen mélységből volt visszaút: az énekes megküzdött a démonaival, s ráadásként az együttes mellett még szólókarrierjét is kiépítette. A harcból győztesként került ki, s még karrierjét sem kellett feladnia.

A könyvben a Guardian szakírója elsőként tekinti át, miképpen emelkedett ki Dave Gahan Essexből, aztán pedig zenésztársai árnyékából. Egy különleges történet következik: korunk meghatározó együttesének legmeghatározóbb figurájáról.

Rengeteg exkluzív képpel, köztük magyar rajongók fotóival illusztrálva!

http://silenos.hu/dave-gahan/

Író: Trevor Baker

Címe: Dave Gahan & Depeche Mode – Születés és feltámadás

Ára: 2500,- Ft
ISBN: 978-963-89407-0-4
Terjedelem: 264 oldal
Megjelenés éve: 2011

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://davegahankonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr963410523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása